Skip to content

Pionierat

David Jones a fost unul dintre primii misionari în Madagascar în timpul începutul anilor 1800.

El s-a confruntat cum multe greutati, dar a vestit cu curaj Evanghelia de dragul lui Hristos si a bastinasilor malgasi.  Prin credinciosia muncii sale, el a dezvoltat un sistem de limbă scrisă pentru Madagascar (încă în uz astăzi).

La scurt timp după el, cu ajutorul colegilor şi a resortisanţilor din Madagascar, a tradus întreaga Biblie în limba Malgasasy. Cuvântul Domnului răspândit rapid şi au curs gratuit printre oameni. Dar, în termen de 20 de ani de „sosire Jones, persecuţie severă a avut loc la mana a reginei Ranavalona, inclusiv aservirea şi uciderea de mulţi credincioşi. Dumnezeu a folosit necazul de a purifica poporul Său şi, după cum atât de des este cazul printre persecutaţi, pentru a consolida şi răspândirea împărăţiei Sale în Madagascar. ani de studiu au fost urmate de o perioadă de libertatea religioasă, după care a venit robia colonizării europene. În această zi, milioane de malgaşă nu au auzit niciodată adevărata Evanghelie.

Cum atunci vor apela la El în care nu au crezut? Cum vor crede în El, care nu au auzit? Şi cum vor auzi fără predicator?

Există un video postat mai jos, pentru un proiect de clasa de mai mulţi ani în urmă. La acel moment, populaţia din Madagascar a fost de 18 milioane de euro. recensământ acum rapoarte peste 20 de milioane de euro. (Se pare că de atunci am fost cercetează această ţară, Populaţia a crescut la o rată de 1 milion pe an!)

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: